Coach worden   Maak afspraak Menu Sluit
Terug naar overzicht
Ervaringen

Annemarie Weijens

Beauty Smart - Fysiotherapeut (Woerden en Oudewater)

“Afvallen en op gewicht blijven vind ik heel belangrijk. Ik geloof niet in een dieet, maar in een lifestyle.”

Annemarie Weijens

Waarom heb je voor PowerSlim gekozen?

Ik zag PowerSlim op TV en het triggerde me direct. Door het eiwitrijke en koolhydraatarme concept. Afvallen en op gewicht blijven vind ik heel belangrijk. Ik geloof niet in een dieet, maar in een lifestyle. PowerSlim biedt dat en door het brede assortiment is er voor ieder wat wils!

Wat heeft PowerSlim je gebracht?

Mijn hele leven ging op z’n kop. Ik heb mijn achtergrond als therapeut en fysiotherapeut aan de kant gezet. In het ziekenhuis begeleidde ik mensen met afslanken zonder product. Maar met PowerSlim heb ik veel meer werkplezier, het gaat makkelijker en ik weet precies wat iedereen binnenkrijgt. Daarnaast heeft het me persoonlijk heel veel opgeleverd.

Wat heeft PowerSlim je gebracht?

Wat zijn de resultaten van je cliënten?

Ik kan hier heel kort en duidelijk over zijn; het werkt altijd! Dat is belangrijk voor de cliënt, want het geeft mentale kracht om het vol te houden. Zeker de combinatie met de recepten zorgt ervoor dat cliënten echt genieten en de resultaten zijn fantastisch.

Enthousiast geworden?

Ontdek net zoals onze coaches het potentieel van het PowerSlim concept voor het werven van cliënten en het verhogen van omzet.

Maak afspraak
Dian Antonis Sales Consultant bij PowerSlim

Download whitepaper

Laat je gegevens achter en ontvang een whitepaper met informatie over PowerSlim. Je ontvangt het document direct na het invullen van je e-mailadres.

* Verplicht veld. Je geeft toestemming om PowerSlim contact met je op te laten nemen. Je gegevens worden niet gedeeld met derden.