Coach worden   Maak afspraak Menu Sluit
Terug naar overzicht
Ervaringen

Coby Bette

Cyelle - Schoonheidspecialiste (Wezep)

“Toen ik begon had ik eerlijk gezegd eerst niet verwacht dat het zo’n succes zou worden, ook door de concurrentie qua dieetbegeleiding in de omgeving.”

Coby Bette

Waarom heb je gekozen om met PowerSlim samen te werken?

Ik had hiervoor een ander dieetprogramma. Toen ik het verschil zag met PowerSlim qua marketing en ondersteuning naar ons als dieetconsulent was ik eigenlijk meteen om. Er worden zeer goede trainingen gegeven om ons te helpen de klant nog beter te kunnen begeleiden. Er wordt enorm veel zeer professioneel materiaal beschikbaar gesteld, wat ons kan helpen om het dieet te promoten. Ook de deskundige back up van PowerSlim voor als je vragen hebt is echt heel goed.

Waarom heb je gekozen om met PowerSlim samen te werken?

Wat heeft PowerSlim je gebracht?

Toen ik begon had ik eerlijk gezegd eerst niet verwacht dat het zo’n succes zou worden, ook door de concurrentie qua dieetbegeleiding in de omgeving. Maar blijkbaar door de zeer professionele uitstraling van mijn advertenties met voor- en na foto’s van de vele klanten die met succes afgevallen zijn inmiddels, hebben we momenteel een zeer grote klantenkring opgebouwd, groter dan ik ooit had durven dromen

Wat heeft PowerSlim je gebracht?

Wat zijn de resultaten van je cliënten?

De resultaten zijn echt fantastisch. We doen dit nu zo’n 6 jaar en voor iedereen, of men nu een paar kilo of 30, 40 of meer kilo kwijt wilde, is het gelukt. En het fijnst is dat iedereen het een zeer makkelijk vol te houden dieet vindt en we steeds weer horen hoe het gewaardeerd wordt dat de begeleiding zo goed is, ook nadat men al op gewicht is.

Enthousiast geworden?

Ontdek net zoals onze coaches het potentieel van het PowerSlim concept voor het werven van cliënten en het verhogen van omzet.

Maak afspraak
Dian Antonis Sales Consultant bij PowerSlim

Download whitepaper

Laat je gegevens achter en ontvang een whitepaper met informatie over PowerSlim. Je ontvangt het document direct na het invullen van je e-mailadres.

* Verplicht veld. Je geeft toestemming om PowerSlim contact met je op te laten nemen. Je gegevens worden niet gedeeld met derden.