Coach worden   Maak afspraak Menu Sluit
Terug naar overzicht
Ervaringen

Els Jansen

Slim & Shape - Voedingsdeskundige (Bladel)

“De lijntjes zijn kort. Ik kan altijd bellen met vragen en ik ben blij met mijn vaste aanspreekpunt. ”

Els Jansen

Waarom heb je gekozen om met PowerSlim samen te werken?

Toen ik 5 jaar geleden mijn afslankstudio opende wilde ik mensen begeleiden naar een gezondere en slankere versie van hunzelf met behulp van een maaltijdvervangend product. Belangrijk voor mij hierbij was dat het geen “crash”dieet mocht zijn en dat de producten goed van smaak en dicht bij reguliere voeding zou blijven. Dit, en de nabegeleiding van een jaar waar PowerSlim voor staat, waren voor mij doorslaggevend om voor Powerslim te kiezen.

Waarom heb je gekozen om met PowerSlim samen te werken?

Wat heeft PowerSlim je gebracht?

Wat ik super vind, is dat PowerSlim niet stil staat. Met grote regelmaat komen er nieuwe producten in het assortiment. Ook bieden ze scholingen aan, niet alleen op het gebied van productkennis of voeding, maar ook bijvoorbeeld over marketing en coaching. De lijntjes zijn kort. Ik kan altijd bellen met vragen en ik ben blij met mijn vaste aanspreekpunt.  Gemiddeld zit ik zo’n 4 keer per jaar met mijn accountmanager om tafel om te kijken hoe ik samen met PowerSlim mijn bedrijf naar een nog hoger level kan tillen.

Wat heeft PowerSlim je gebracht?

Wat zijn de resultaten van je cliënten?

Nu, na 5 jaar werkzaam te zijn met PowerSlim, zijn vele cliënten met een goed resultaat afgevallen. Wat ik vooral terug hoor is dat ze het zo fijn vinden om op een smakelijke manier toch op hun streefgewicht te geraken. Doordat men in de eerste fase lekker snel gewicht kwijtraakt houd dit de motivatie hoog. Ook waarderen mijn cliënten de kosteloze nabegeleiding, waardoor ze ook echt goed op gewicht blijven en PowerSlim daadwerkelijk hun “laatste” dieet is! Ze zitten echt weer lekker in hun vel!

Enthousiast geworden?

Ontdek net zoals onze coaches het potentieel van het PowerSlim concept voor het werven van cliënten en het verhogen van omzet.

Maak afspraak
Dian Antonis Sales Consultant bij PowerSlim

Download whitepaper

Laat je gegevens achter en ontvang een whitepaper met informatie over PowerSlim. Je ontvangt het document direct na het invullen van je e-mailadres.

* Verplicht veld. Je geeft toestemming om PowerSlim contact met je op te laten nemen. Je gegevens worden niet gedeeld met derden.