Coach worden   Maak afspraak Menu Sluit
Terug naar overzicht
Ervaringen

Karin Admiraal

Slank & Stijl (Kootwijkerbroek)

“Ik heb mijn baan op gezegd en eigen bedrijf opgebouwd. Maar belangrijker is dat ik thuis kan werken en meer tijd met mijn kinderen heb.”

Karin Admiraal

Waarom heb je gekozen om met PowerSlim samen te werken?

Vanuit PowerSlim is er altijd iemand die mij te woord kan staan als ik het even niet weet en ze hebben mij onwijs goed geholpen om een bedrijf op te starten. Het grote assortiment is een enorm pluspunt. De korte lijnen met het hoofdkantoor, accountmanager en het streven om het beste uit de producten te halen en te vernieuwen heeft er toe geleid dat PowerSlim was waar ik mee wilde werken. Laten we ook de trainingen niet vergeten, waardoor wij ons onderscheiden van alle producten die online te koop zijn zonder enig idee wat mensen binnen krijgen.

Waarom heb je gekozen om met PowerSlim samen te werken?

Wat heeft PowerSlim je gebracht?

PowerSlim heeft mij zoveel gebracht, dat is ongelofelijk. PowerSlim heeft me zelfvertrouwen gegeven. Ik heb mijn baan op kunnen zeggen en echt een bedrijf op kunnen bouwen.De enorme blijdschap die ik heb als een cliënt dankzij mij en PowerSlim haar of zijn doel behaald. Maar het belangrijkste wat ik ervoor terug heb gekregen is dat ik aan huis kan werken en er meer kan zijn voor mijn twee jonge kinderen.

Wat heeft PowerSlim je gebracht?

Wat zijn de resultaten van je cliënten?

Bij cliënten die zo onwijs goed afvallen en zoveel gelukkiger in het leven staan dan is dat het mooiste wat er is. De resultaten spreken altijd voor zich zeggen ze dan, maar met PowerSlim is dat echt het geval. Mijn cliënten voelen zich beter, gelukkiger en fitter. Een aantal van mijn cliënten hebben zelfs betere bloedwaardes gekregen dankzij PowerSlim. Minder lichamelijke klachten of gezondheidsproblemen. Ze krijgen echt een gezonde levensstijl en zelfs mensen die totaal geen kookwonder zijn, staan tegenwoordig in de keuken.

Enthousiast geworden?

Ontdek net zoals onze coaches het potentieel van het PowerSlim concept voor het werven van cliënten en het verhogen van omzet.

Maak afspraak
Dian Antonis Sales Consultant bij PowerSlim

Download whitepaper

Laat je gegevens achter en ontvang een whitepaper met informatie over PowerSlim. Je ontvangt het document direct na het invullen van je e-mailadres.

* Verplicht veld. Je geeft toestemming om PowerSlim contact met je op te laten nemen. Je gegevens worden niet gedeeld met derden.