Coach worden   Maak afspraak Menu Sluit
Terug naar overzicht
Ervaringen

Margriet Diepenveen

Hart for her (Leusden)

“PowerSlim is daardoor een fantastische aanvulling, doordat PowerSlim staat voor kwaliteit en persoonlijke begeleiding, waardoor wij vrouwen nog sterker kunnen maken.”

Margriet Diepenveen

Waarom heb je voor PowerSlim gekozen?

Ik ben in 2014 begonnen met hart for her Leusden, een sportschool voor dames, kleinschalig en persoonlijk, waardoor wij een miljoen vrouwen sterker willen maken. PowerSlim is daardoor een fantastische aanvulling, doordat PowerSlim staat voor kwaliteit en persoonlijke begeleiding, waardoor wij vrouwen nog sterker kunnen maken.

Waarom heb je voor PowerSlim gekozen?

Wat heeft PowerSlim je gebracht?

Werken met PowerSlim is ontzettend leuk, maar vooral dankbaar. Het geeft mij afwisseling in mijn werkzaamheden, waardoor ik mijn werk niet als werk ervaar, maar als iets waar je anderen mee kunt helpen. Zelf ben ik mijn leven lang een jojo geweest, maar sinds ik werk met PowerSlim ben ik redelijk stabiel en als ik me dan toch een periode heb laten gaan, dan weet ik dat ik het met PowerSlim weer in balans krijg.

Wat zijn de resultaten van je cliënten?

De meeste hebben goede resultaten en als zij gebruik maken van het jaar begeleiding nadat zij hun doel behaald hebben, dan blijven de meeste ook netjes op gewicht.

Enthousiast geworden?

Ontdek net zoals onze coaches het potentieel van het PowerSlim concept voor het werven van cliënten en het verhogen van omzet.

Maak afspraak
Dian Antonis Sales Consultant bij PowerSlim

Download whitepaper

Laat je gegevens achter en ontvang een whitepaper met informatie over PowerSlim. Je ontvangt het document direct na het invullen van je e-mailadres.

* Verplicht veld. Je geeft toestemming om PowerSlim contact met je op te laten nemen. Je gegevens worden niet gedeeld met derden.