Coach worden   Maak afspraak Menu Sluit

Jouw meerwaarde als voedingscoach

Gewicht verliezen én het behaalde resultaat behouden is waar PowerSlim voor staat. Hierin is de persoonlijke en deskundige begeleiding van een coach de sleutel naar succes.

Eén van de belangrijkste succesfactoren van PowerSlim is de persoonlijke begeleiding. Door cliënten professionele en deskundige ondersteuning te bieden, zorg je ervoor dat ze betere resultaten behalen. Op onze beurt bieden wij jou alle tools die je nodig hebt om jouw cliënten optimaal te kunnen begeleiden.

Interesse om zelf coach te worden?

Jouw meerwaarde als voedingscoach

Eiwitrijke en koolhydraatarme voeding

Niet minder maar anders eten, dat is waar het bij PowerSlim om draait.

Tot voor kort dacht men dat het innemen van minder calorieën de beste manier was om gewicht te verliezen. Het PowerSlim programma is echter gebaseerd op een ander uitgangspunt, namelijk de inname van kwalitatief hoogwaardige eiwitten en beperking van de hoeveelheid koolhydraten. Wetenschappelijk onderzoek toont aan dat dit een effectievere manier is om af te slanken én het gewenste gewicht ook daadwerkelijk te behouden.

Benieuwd naar onze producten?

Eiwitrijke en koolhydraatarme voeding

Professionele begeleiding vanuit onze organisatie

Als je vragen hebt, dan kun je altijd bij ons terecht. Onze diëtisten kunnen je alles vertellen over voeding-gerelateerde onderwerpen.

Onze marketeers helpen je graag bij het opzetten van acties en het personaliseren van marketingmateriaal. En jouw accountmanager is een vast persoonlijk aanspreekpunt. Alles om jou te helpen je onderneming naar een hoger plan te tillen.

Geïnteresseerd?

Spreekt de PowerSlim methodiek en onze filosofie je aan? Maak dan een vrijblijvende afspraak met een van onze accountmanagers om te kijken wat PowerSlim voor jou kan betekenen.

Maak afspraak

Verder lezen?
Word coach of bekijk de ervaringen van coaches.

Kim van Dooren Accountmanager & diëtist bij PowerSlim

Download whitepaper

Laat je gegevens achter en ontvang een whitepaper met informatie over PowerSlim. Je ontvangt het document direct na het invullen van je e-mailadres.

* Verplicht veld. Je geeft toestemming om PowerSlim contact met je op te laten nemen. Je gegevens worden niet gedeeld met derden.