Coach worden   Maak afspraak Menu Sluit
Terug naar overzicht
Ervaringen

Mariëtte Hanssen

Ki-low - Gewichtsconsulent (Roermond)

“PowerSlim maakt het ondernemen écht makkelijk. Nooit gedacht dat ondernemen wat voor mij zou zijn en dat ik daar zo mijn passie uit haal.”

Mariëtte Hanssen

Waarom heb je gekozen om met PowerSlim samen te werken?

Voeding en beweging hebben al jaren mijn interesse en dat heeft mij doen besluiten om de opleiding gewichtsconsulente te volgen. Nadat ik deze opleiding met succes heb afgerond merkte ik steeds vaker dat mensen in mijn omgeving mij om advies gingen vragen over afvallen, gewichtsbehoud en het aannemen van een gezonde levensstijl. Ik besloot om het professioneel aan te pakken en mijn eigen praktijk op te starten samen met PowerSlim.

Waarom heb je gekozen om met PowerSlim samen te werken?

Wat heeft PowerSlim je gebracht?

In een kort tijdsbestek kwamen er al heel wat PowerSlim cliënten, mede door de TV campagnes van PowerSlim. Dit zorgde ervoor dat ik binnen de eerste maanden de investering al had terugverdiend. Ik ben minder kunnen gaan werken bij mijn andere baan en heb mijn focus meer verschoven naar mijn eigen praktijk. Ik kan altijd even sparren met een diëtist en ik krijg ontzettend veel handige materialen aangereikt, waarmee ik zelf aan de slag kan. Daarnaast blijf ik mij dankzij PowerSlim ook ontwikkelen. 

Wat heeft PowerSlim je gebracht?

Wat zijn de resultaten van je cliënten?

Ik zie dat de cliënten niet in spiermassa afvallen, maar juist in vetmassa en dat vind ik erg belangrijk! Ook ben ik zo trots op het feit dat mijn oud cliënten weten hoe ze hun gewicht moeten behouden. Het gevoel dat ik echt iets bijdraag aan de gezondheid van mijn cliënten motiveert mij iedere dag weer.

Wat zijn de resultaten van je cliënten?

Enthousiast geworden?

Ontdek net zoals onze coaches het potentieel van het PowerSlim concept voor het werven van cliënten en het verhogen van omzet.

Maak afspraak
Dian Antonis Sales Consultant bij PowerSlim

Download whitepaper

Laat je gegevens achter en ontvang een whitepaper met informatie over PowerSlim. Je ontvangt het document direct na het invullen van je e-mailadres.

* Verplicht veld. Je geeft toestemming om PowerSlim contact met je op te laten nemen. Je gegevens worden niet gedeeld met derden.