Coach worden   Maak afspraak Menu Sluit
Terug naar overzicht
Ervaringen

Mariska Mookus

Mookus Centrum voor Gewichtsbeheersing (Kampen)

“Vele blije gezichten vanwege de prachtige resultaten, emoties en alles wat tijdens het afvallen meespeelt in de stijd tegen de kilo’s maken mijn baan afwisselend en waardevol.”

Mariska Mookus

Waarom heb je gekozen om met PowerSlim samen te werken?

Powerslim heeft een zeer uitgebreid assortiment. De producten zijn heel erg smaakvol en goed te combineren met een druk leven en gezin. Vele klanten zijn enthousiast en  het voelt niet als een dieet. Doordat de producten laag in de koolhydraten zitten en hoog in de eiwitten, is het een prachtig product voor afslanken en gewichtsbehoud.

Wat heeft PowerSlim je gebracht?

Ben enorm blij met mijn praktijk en mijn klanten geven mij energie. Vele blije gezichten vanwege de prachtige resultaten, maar ook de wisselende onderwerpen tijdens de wekelijkse consulten. Emoties en alles wat tijdens het afvallen meespeelt in de stijd tegen de kilo’s maken mijn baan afwisselend en waardevol.

Wat heeft PowerSlim je gebracht?

Enthousiast geworden?

Ontdek net zoals onze coaches het potentieel van het PowerSlim concept voor het werven van cliënten en het verhogen van omzet.

Maak afspraak
Dian Antonis Sales Consultant bij PowerSlim

Download whitepaper

Laat je gegevens achter en ontvang een whitepaper met informatie over PowerSlim. Je ontvangt het document direct na het invullen van je e-mailadres.

* Verplicht veld. Je geeft toestemming om PowerSlim contact met je op te laten nemen. Je gegevens worden niet gedeeld met derden.