Coach worden   Maak afspraak Menu Sluit
Terug naar overzicht
Ervaringen

Natalie van Soest

Happy Shape - Orthomoleculair voedingscoach (Tiel)

“PowerSlim heeft mijn bedrijf naar een hoger level gebracht. Zowel zakelijk als qua kennis en knowhow. Nooit spijt gehad dat ik met PowerSlim in zee ben gegaan.”

Natalie van Soest

Waarom heb je gekozen om met PowerSlim samen te werken?

Ik heb gekozen voor PowerSlim omdat ik volledig achter het programma sta en PowerSlim continue innoveert. Steeds op zoek is naar de beste producten. Goed is niet goed genoeg. Ze willen het allerbeste voor hun klanten en luisteren naar de feedback van de PowerSlim coaches en hun klanten. Vooral de samenwerking met PowerSlim is heel erg fijn. Altijd denkend vanuit de klant en nooit vanuit PowerSlim zelf.

Waarom heb je gekozen om met PowerSlim samen te werken?

Wat heeft PowerSlim je gebracht?

PowerSlim heeft mijn bedrijf naar een hoger level gebracht. Zowel zakelijk als qua kennis en knowhow. Nooit spijt gehad dat ik met PowerSlim in zee ben gegaan. Toen in begon als voedingscoach had ik de keuze om te kiezen tussen PowerSlim en een ander merk. Ben zo ontzettend blij dat ik bijna 10 jaar geleden heb gekozen voor PowerSlim. Anders had ik dit geweldige succes nooit behaald, daar ben ik van overtuigd.

Wat heeft PowerSlim je gebracht?

Wat zijn de resultaten van je cliënten?

De resultaten zijn bijna allemaal fantastisch. Natuurlijk heb je er ook uitzonderingen bijzitten, maar vaak heeft dit met hun eigen inzet te maken. De klanten vinden het allemaal makkelijk en zeer gevarieerd. Vooral de persoonlijke begeleiding maakt dat ze het goed vol kunnen houden. Zeker de klanten die je een langere tijd mag begeleiden bij het afslankproces zijn heel trouw. Door de wekelijkse begeleiding bouw je een zeer intensieve band met ze op.

Enthousiast geworden?

Ontdek net zoals onze coaches het potentieel van het PowerSlim concept voor het werven van cliënten en het verhogen van omzet.

Maak afspraak
Dian Antonis Sales Consultant bij PowerSlim

Download whitepaper

Laat je gegevens achter en ontvang een whitepaper met informatie over PowerSlim. Je ontvangt het document direct na het invullen van je e-mailadres.

* Verplicht veld. Je geeft toestemming om PowerSlim contact met je op te laten nemen. Je gegevens worden niet gedeeld met derden.