Coach worden   Maak afspraak Menu Sluit
Terug naar overzicht
Ervaringen

Willy van Loon

La Peau Satin - Vitaliteitscoach (Leerdam, Gorinchem, Culemborg, Veenendaal)

“Onze klanten zijn heel blij met PowerSlim. Ze vinden de meeste producten lekker, zijn vaak verbaasd over de variatiemogelijkheden.”

Willy van Loon

Waarom heb je gekozen om met PowerSlim samen te werken?

Voor onze Praktijk voor Huid- en Lichaamsverzorging ging ik in 2012 op zoek naar een methode om onze klanten effectief en comfortabel gewicht te laten verliezen. Hierop heb ik mij breed georienteerd en kwam er al snel achter dat ‘koolhydraatarm’ en ‘eiwitrijk’ de sleutelwoorden zijn. Ik vond de producten prima smaken en de verpakkingen er leuk uitzien. Het eerste contact met de accountmanager was heel plezierig. Ik heb niet lang hoeven nadenken om de overeenkomst aan te gaan.

Waarom heb je gekozen om met PowerSlim samen te werken?

Wat heeft PowerSlim je gebracht?

PowerSlim is inmiddels de spil waar ons bedrijf om draait. Anders gezegd: onze ‘core business’. We zijn in 2013 gestart met een vestiging in Leerdam. Na drie jaar werd het daar zo druk, dat we een vestiging in Culemborg hebben geopend en twee jaar later nog één in Gorinchem. Een jaar geleden hebben we een PowerSlim center in Veenendaal overgenomen. Natuurlijk is dat allemaal niet vanzelf gegaan. Het is hard werken (in je zaak en aan je zaak) en focus houden. PowerSlim ondersteunt ons en onze klanten fantastisch: met lekkere recepten, inspirerende blogs, leerzame trainingen, mooi marketingmateriaal en nog veel meer.

Wat zijn de resultaten van je cliënten?

Onze klanten zijn heel blij met PowerSlim. Ze vinden de meeste producten lekker, zijn vaak verbaasd over de variatiemogelijkheden. De recepten zijn aantrekkelijk en goed toe te passen in gezinsverband. Ook de wekelijkse consulten zijn momenten waar onze klanten echt naar uitkijken. De meeste nieuwe klanten krijgen wij door mond-tot-mond reclame. Dat zegt voldoende toch?

Enthousiast geworden?

Ontdek net zoals onze coaches het potentieel van het PowerSlim concept voor het werven van cliënten en het verhogen van omzet.

Maak afspraak
Dian Antonis Sales Consultant bij PowerSlim

Download whitepaper

Laat je gegevens achter en ontvang een whitepaper met informatie over PowerSlim. Je ontvangt het document direct na het invullen van je e-mailadres.

* Verplicht veld. Je geeft toestemming om PowerSlim contact met je op te laten nemen. Je gegevens worden niet gedeeld met derden.