Maak afspraak Menu Sluit

Welke opleiding heb ik nodig om PowerSlim coach te worden?

Om PowerSlim coach te worden heb je geen vooropleiding nodig. We zorgen dat je helemaal opgeleid wordt. Je gaat namelijk ons opleidingstraject in en volgt trainingen als Voedingsleer & PowerSlim en Marketing Communicatie. Daarna krijg je de mogelijkheid om bij te scholen op onderwerpen als Emotie-Eten, Voeding & Hormonen, Consult in de Praktijk, Online Marketing, Financiën op Orde. Jaarlijks volg je de Advanced Academy om je kennis up-to-date te houden.

Hoe snel kan ik starten?

Starten kan in principe vrij vlot. Eerst is er een gesprek met een van onze accountmanagers om de situatie te bekijken en de locatie goed te keuren. Als deze helemaal goed zijn, dan kan je iedere maand instappen in onze opleidingen en na twee trainingsdagen mag je beginnen met coachen.

Wat is de investering?

Bij ons start je met een totaalpakket van producten, opleidingen en marketingmaterialen. Deze investering bedraagt ongeveer €2.500,-.

Wat zijn de verdiensten?

Onze rekenmodule geeft hier een goed beeld van.

Ben ik gebonden aan een contract?

We verstrekken een licentieovereenkomst met daarin alle rechten en plichten van beide zijden. Indien je wil ontbinden, dan kan dat. Je hebt een opzegtermijn van drie maanden waarin je nog het recht hebt om te bestellen, maar niet de plicht.

Moet ik een nieuwe onderneming starten of kan het als onderdeel van mijn salon?

PowerSlim kan zeker als onderdeel van je huidige bedrijf. Heb je nog geen onderneming? Dan is dat geen enkel probleem. Je dient je dan in te schrijven bij de kvk. We werken namelijk als samenwerkingspartner, maar niet als franchisegever.

Mag ik aan huis vestigen?

Aan huis vestigen is toegestaan, maar in huis niet. Je dient een eigen ingang te hebben voor je onderneming, het liefst met wachtruimte en toilet.

Krijg ik gebiedsbescherming?

Iedere ondernemer krijgt bij ons een verzorgingsgebied van 15.000 inwoners. Indien de stad of gemeente groter is, dan kunnen er meerdere partners in het gebied vestigen. Echter kijken we dan ook naar het succes van jou als ondernemer of het wenselijk is dat er meerdere ondernemers in de omgeving vestigen.

Wat zijn de levertijden?

Indien je voor 11.00u bestelt op werkdagen wordt je bestelling dezelfde dag verzonden. De eerste order leveren wij op de door jou gekozen dag.

Welke ondersteuning krijg ik?

Vanuit ons hoofdkantoor bieden we je ondersteuning omtrent voeding, marketing en financiën. Je hebt daarnaast je eigen persoonlijke aanspreekpunt voor al je vragen, opmerkingen en afspraken.

Hoe registreer ik klantgegevens?

PowerSlim werkt met de zogenaamde Mijn PowerSlim omgeving. Hierin kan je de gehele anamnese, meet- en weeggegevens in registreren. Daarnaast kan je in deze omgeving bestellingen plaatsen en ondersteunende documenten downloaden.

 

Download whitepaper

Laat je gegevens achter en ontvang een whitepaper met informatie over PowerSlim. Je ontvangt het document direct na het invullen van je e-mailadres.

* Verplicht veld. Je geeft toestemming om PowerSlim contact met je op te laten nemen. Je gegevens worden niet gedeeld met derden.