Coach worden   Maak afspraak Menu Sluit

Met een bewezen concept naar meer omzet

PowerSlim heeft naast de professionele begeleiding, voedingskennis en marketingondersteuning een aantrekkelijke winstmarge.

Benieuwd naar de verdiensten?

Bepaal hoeveel het omzetpotentieel is aan de hand van het aantal cliënten dat je via PowerSlim begeleidt. Het resultaat ontvang je per mail.

Hoeveel uur/week wil je besteden aan advies?
Hoeveel weken ben je per jaar geopend?


Of klik hier voor een telefonische uitgebreide berekening op maat.

Met een bewezen concept naar meer omzet

Bewezen succesvol afslankconcept

PowerSlim is een door diëtisten ontwikkeld bewezen concept, dat al 10 jaar bestaat.

Het succes van PowerSlim rust op 4 pijlers. De combinatie van deze pijlers maakt het concept tot het meest succesvolle afslank- en lifestyleconcept van de Benelux.

Daarnaast worden de marktontwikkelingen op de voet gevolgd en we werken nauw samen met de ruim 400 coaches die ons concept aanbieden. Op die manier blijven we optimaal inspelen op de wensen van cliënten en de behoeften van onze coaches.

Meer weten over het concept?

Bewezen succesvol afslankconcept

Zelfstandig ondernemen

De teamleden van PowerSlim bieden de juiste ondersteuning bij succesvol zelfstandig ondernemen. Want als jij succesvol bent, zijn wij dat ook!

Als je kiest voor PowerSlim dan kies je voor een professionele samenwerking. Naast het concept en de producten word je voedingskundig opgeleid tot gecertificeerd PowerSlim-coach en krijg je alle marketingtools in handen om jouw onderneming op de kaart te zetten.

Zelfstandig ondernemen

Slimme oplossingen

Met onze slimme online oplossingen, nemen we je veel werk uit handen.

Als PowerSlim coach kun je gebruik maken van onze slimme online oplossingen

  • Een PowerSlim app om als coach op de hoogte te blijven van alle ontwikkelingen van PowerSlim.
  • Een E-learning omgeving waarin je opleidingen kunt volgen om jouw kennis van ondernemen en voedingsleer op peil te krijgen én te houden.
  • Een webshop module zodat jouw klanten hun producten online bij jou als coach kunnen bestellen.
Slimme oplossingen

Download whitepaper

Laat je gegevens achter en ontvang een whitepaper met informatie over PowerSlim. Je ontvangt het document direct na het invullen van je e-mailadres.

* Verplicht veld. Je geeft toestemming om PowerSlim contact met je op te laten nemen. Je gegevens worden niet gedeeld met derden.